söndag 10 maj 2009

Jag orkar verkligen inte med mig själv.

Varför gör jag alltid såhär? När jag väl mår bra och saker och ting känns bra så ska jag alltid sabba det på något sätt.

Varför kan jag inte bara vara nöjd? Jag vet ju att jag bara mår dåligt dagen efter när något sånt här händer, så varför kan jag inte bara låta bli? Jag borde inte dricka. Fan. Det är bara så jävla korkat och elakt och fel. Och jag har ingen kontroll. Som vanligt. Varför kan jag inte bara få lite kontroll? Det skulle göra mitt liv så mycket enklare om jag bara hade lite disciplin och kontroll. Och slutade behöva så äckligt mycket bekräftelse. Det är fan vidrigt hur mycket jag är beredd att göra för att få lite bekräftelse. Bara för att få veta att jag inte är lika vidrig i andras ögon som jag är i mina egna.

Det är lite ironiskt att det är just att jag har så stort behov av att få höra att jag är bra som jag tycker att jag inte är det. Äh. Det är lika bra att ge upp. Jag kommer ändå aldrig lyckas. Jag sabbar ändå allt till slut, för det gör jag alltid. Alltid, alltid, alltid. Jag vill verkligen inte ens ha det såhär. Just nu vill jag bara göra dumheter som jag hållit mig ifrån de senaste månaderna.

2 kommentarer:

markman_618 sa...

Du ser väl till att höra av dig om det är något du vill prata om.. Åtminstone något som du kan tänka dig att prata med mig om.. :P

Dag som natt, det vet du!

Marina sa...

I mina ögon är du hur fin som helst, sara.