torsdag 29 januari 2009

Ständigt dessa storlekar.

Jag hatar att köpa kläder. Verkligen hatar det.
Det kan ju låta lite konstigt med tanke på hur mycket jag tycker om kläder och skor och allt annat sånt där utseendefixerat som är typiskt mig, men faktum är att jag hatar, hatar, hatar kläder! Speciellt bh:ar. Helvete vad jag hatar min kroppsbyggnad ibland. Seriöst, kan någon typ ge mig en bröstförminskning eller?

Sist jag försökte köpa kläder var ju när mina gamla jeans gick sönder, och det slutade med att jag struntade i byxorna och köpte ett måttband istället. Askul. Jag hade typ ångest i en vecka efteråt. Sen löste sig ju det iaf, Johanna hade köpt ett par byxor som var i fel storlek för henne, men som visade sig vara perfekta för mig. Efter det har jag inte försökt handla kläder någon mer gång. Inte förrän idag.

Idag gick jag förbi stan för att försöka hitta en ny bh, då alla mina är fel storlekar. Jag hittade inte en enda på någon vanlig affär, så jag gick till Ingrids och fick hjälp att hitta en. Kan någon gissa vad min riktiga storlek är? Bara som pointer: den är en storlek mindre runt om och två kupstorlekar större än min förra. Fyfan vad jag är missbildad alltså. Extrem. Jag hatar det, hatar det, hatar det! Men jag antar att det bara är att acceptera eller operera, och jag har fan inte råd att operera så jag får väl lov att acceptera mina jävla jättebröst. Jag får väl försöka älska det faktum att jag är mindre runt om än jag trodde iaf.

4 kommentarer:

Idis sa...

Sara, du är sexig!

SaraGrön sa...

Hahaha aww! Tack!

LB sa...

Instämmer med "Idis", youre smoking hot and beautifuuuul!

SaraGrön sa...

Åh, tack LB!